Plante aromatice taiate proaspat (verzi)
Plante aromatice in ghiveci
Plante aromatice uscate

Porumb zaharat (dulce)

soiul
Spirit F1, Dessert (Ungaria)
disponibil
300 000 bucati
incepand cu
01 iulie 2017
pret de la
0,50 Ron / bucata
posibilitate transport
contra cost

Comanda porumb zaharat

Poti comanda produsele telefonic sau prin email folosind informatiile de mai jos:

Telefoane
+4073 456 6050 (vodafone)
+4074 304 8098 (orange)

Email: andrei@FermaDinPoiana.ro

Atentie! Comanda este finalizata numai dupa confirmarea telefonica!


Descrierea soiului

Avem in cultura mai multe soiuri de porumb de fiert. Avem porumb zaharat timpuriu ce se caracterizeaza prin coacere rapida, gust si culoare placute. La maturitate soilul Spirit F1 are 14-16 randuri de boabe, o lungime a stiuletelui de 18-20 cm si aproximativ 300-320 grame cu tot cu frunze (panusi). Cultivam in ferma si alte soiuri de porumb de fiert: Jubilee si Desert.

Porumbul zaharat super dulce Desert este un soi mare si foarte dulce de porumb zaharat. Ajunge la o greutate de 350-380 grame, exceptional chiar 400 de grame. Lungimea sa este de 20-22 cm si grosimea de 5-6 cm. Are 14-16 randuri de boabe. Porumbul Dessert este apreciat pentru gustul sau foarte dulce si pentru aroma sa deosebita.

La ce il folosim?

Porumbul zaharat se preteaza pentru consum in stare proaspata, fiert sau copt. El are o durata mica de fierbere (20-30 de minute) deoarece boabele in lapte sunt foarte moi. In America este consumat si in stare cruda, fara a fi copt sau fiert.

Vrei sa te tinem la curent cu acest produs? Aboneaza-te la newsletterul nostru:
Email
 
Telefon
 
Localitate
 
 


Urmareste-ne pe Google+ si Facebook:

Cand putem onora primele comenzi?

Perioada in care incepe recoltarea este in prima parte a lunii iulie. Poate fi recoltat pe o durata de pana la 9 saptamani in functie de vreme, incercam astfel sa acoperim intreg sezonul estival. Suntem o ferma vegetala si clientii nostri sunt firmele/persoanele care cumpara en gros pentru revanzare. De aceea putem asigura transport doar pentru comenzi mari. Oricine insa este binevenit sa isi ridice marfa de la poarta fermei cu o comanda telefonica prealabila. Vezi coloana din dreapta pentru detalii de contact si locatie.

Posibilitati de ambalare

Ambalarea stiuletilor de porumb dulce zaharat se face dupa dorinta cumparatorului, cea mai des intalnita metoda fiind la saci de plasa de 30-50 de bucati pe sac. Ambalam manual, cu grija, fara a lovi sau a altera mecanic marfa, pentru ca aceasta sa poata fi pastrata mai mult timp. De obicei timpul de pastrare la loc umbrit este de aproximativ 5-7 zile, iar la temperatura scazuta porumbul zaharat se poate pastra si mai mult.

Vrei mai multe informatii despre cultivarea porumbului zaharat? Poti citi un articol scris ca de la fermier la fermier de catre echipa noastra

Porumbul zaharat in iulie 2016

Cateva intrebari frecvente:

Cum comand?

Poti comanda marfa telefonic sau prin email. Foloseste datele de contact de aici pentru a lua legatura cu noi.

Cum primesc marfa?

Putem livra noi marfa pentru comenzi ferme platite partial in avans. Costul transportului se plateste separat si este de 1,3 lei/km (doar dus).

Poti ridica marfa de la poarta fermei cu comanda prealabila cu cel putin o zi in avans. In acest caz trebuie sa asiguri singur transportul marfii.

Putem livra prin curier rapid (Fan Courier) cu plata la primirea coletului.

Cum platesc?

Metodele de plata acceptate sunt: plata cash la ridicarea marfii, plata ramburs pentru cazul in care noi livram marfa sau virament bancar.


Porumb zaharat (dulce)

soiul
Spirit F1, Dessert (Ungaria)
disponibil
300 000 bucati
incepand cu
01 iulie 2017
pret de la
0,50 Ron / bucata
posibilitate transport
contra cost

Comanda porumb zaharat

Poti comanda produsele telefonic sau prin email folosind informatiile de mai jos:

Telefoane
+4073 456 6050 (vodafone)
+4074 304 8098 (orange)

Email: andrei@FermaDinPoiana.ro

Atentie! Comanda este finalizata numai dupa confirmarea telefonica!


Posibilitate Transport

Pentru comenzile ferme putem face contra cost distribuţia direct la dumneavoastră. Capacitatea este de maximum 3,5 tone per transport, iar preţul este de 1,30 lei/km (doar dus). Distanţa se măsoara de la poarta fermei (Poiana Mare, Dolj)

Putem de asemenea livra prin curier rapid.

Ridicarea de la poarta fermei

Produsele dumneavoastra pot fi ridicate direct de la poarta fermei in urma unei comenzi prealabile cu cel putin o zi inainte. In acest caz dumneavoastra trebuie sa asigurati transportul.

Contact rapid si comenzi

Ne puteti contacta sau ne puteti trimite comenzi la telefoanele / emailul de mai jos:

+4073 456 6050 (vodafone)
andrei@FermaDinPoiana.ro