Acasa /
Porumb zaharat
Porumb zaharat de fiert
Porumbul zaharat (dulce)
Avem în cultura și la vânzare mai multe soiuri de porumb zaharat de fiert. Avem porumb zaharat timpuriu care se caracterizează prin
coacere rapidă, gust si culoare placute. La maturitate porumbul zaharat are 14-16 rânduri de boabe, o lungime de 19-20 cm și aproximativ
360-380 de grame în pănuși. Cultivăm în ferma si alte soiuri de porumb de fiert: Jubilee si Desert.
Porumbul zaharat super dulce Desert este un soi mai mare și foarte dulce. Ajunge la o greutate de până la 380 de grame,
excepțional chiar 400 de grame. Lungimea
sa este de 20-22 cm și grosimea de 5-6 cm. Are 16 rânduri de boabe. Porumbul Dessert este apreciat pentru gustul său foarte dulce și pentru
aroma deosebită.
La ce îl folosim?
Porumbul zaharat se pretează pentru consum în stare proaspătă, fiert sau copt. El are o durată mică de fierbere (20-30 de minute) deoarece
boabele în lapte sunt foarte moi. În America este consumat și în stare crudă, fără a fi copt sau fiert.
Când putem onora primele comenzi? Prețul porumbului de fiert
Perioada în care începe recoltarea porumbului zaharat este în prima parte a lunii iulie.
Porumbul zaharat pentru fiert poate fi recoltat pe o durata de până la 9 saptamâni, în funcție de vreme.
Încercăm astfel să acoperim întreg sezonul estival.
Suntem o ferma vegetală și clienții nostri sunt firmele/persoanele
care cumpară en gros pentru revanzare. De aceea putem asigura transport doar pentru
comenzi mari. Oricine însă este binevenit sa iși ridice marfa de la poarta fermei cu o
comandă telefonică prealabilă. Vezi aici pentru
detalii de contact și locație.
Prețul porumbului zaharat (dulce) pentru fiert variază de la an la an și de asemenea prețul variază chiar și în perioada de livrare.
Producem cantități mari și credem că preturile noastre sunt competitive, ca să te convingi te rugăm să
ne contactezi.
Vrei să te ținem la curent cu acest produs? Abonează-te la newsletterul nostru:
Urmărește-ne și pe Facebook:
facebook.com/FermaDinPoiana
Posibilități de ambalare
Ambalarea porumbului zaharat (dulce) de fiert se face dupa dorința cumpărătorului, cea mai des întâlnită
metodă fiind la saci de plasă de 30-50 de bucăți pe sac. Ambalăm manual, cu grijă, fără a lovi sau a altera mecanic porumbul, pentru ca
acesta să poata fi păstrat cât mai mult timp. De obicei timpul de păstrare la loc umbrit este de aproximativ 5-7 zile,
iar la temperatura scazuta porumbul zaharat se poate pastra și mai mult.
Vrei mai multe informații despre cultivarea porumbului zaharat? Poți citi
un articol scris ca de la fermier la fermier de catre echipa noastra
Imagini cu porumbul zaharat
(click pe imagine pentru marire)