Acasa / Usturoi românesc / Usturoi românesc căpățână

Usturoi românesc

Usturoi românesc în căpățână

FermaDinPoiana.ro este unul dintre cei mai mari producători de usturoi din România. Producem anual cantități mari de usturoi românesc din soiuri diferite. Avem usturoi romănesc alb cu gât moale (fară tijă florală), usturoi alb cu gât tare (cu tijă florală), usturoi violet. Usturoiul se poate livra cu cozi, doar căpățână calibrat, căpățână calibrat și curățat manual. Prețurile sunt diferite în funcție de calitatea și calibrul dorite. Pentru cele mai bune prețuri la usturoiul românesc vă rugăm să ne contactați.

Lucrăm mecanizat toată cultura de usturoi romănesc și credem că putem oferi calitate ridicată la prețuri corecte. De asemenea avem colaborări și cu alți fermieri din țară de la care putem prelua producțiile pentru a oferi cantități chiar mai mari de usturoi.

Moduri de livrare a usturoiului românesc

În funcție de dorințele și bugetele clienților oferim următoarele feluri de livrare a usturoiului din ferma noastră:

Prețul usturoiului va crește odată cu calitatea și va fi determinat și de modul de ambalare dorit. Calibrarea se face 40-50 mm, 50-60 mm, 60-70 mm și 70+ mm.

Vrei să te ținem la curent cu acest produs? Abonează-te la newsletterul nostru:

Email
 
Telefon
 
Localitate
 
 


Urmărește-ne și pe Facebook: facebook.com/FermaDinPoiana

Ambalarea usturoiului

În mod uzual ambalăm în saci de plasă de 25kg. Sacii se pot paletiza. Putem ambala și în saci mari de 1 tonă, putem livra și vrac.

Imagini cu usturoiul românesc în cultură, la noi în fermă

(click pe imagine pentru mărire)