Acasa / Usturoi românesc / Usturoi curățat de coajă (depelat)

Usturoi curățat de coajă (depelat)

Usturoi curățat de coajă (depelat), usturoi decorticat

Usturoiul depelat (curățat) ambalat la în pungă de 1kg sau sacă de polietilenă este gata de procesare în alimente (mezeluri, conserve, sosuri), fără ca dumneavoastră să mai trebuiască să îl decojiți. Procesul de curățare se face în mediu uscat și fără operațiuni mecanice asupra usturoiului pentru a prelungi valabilitatea produsului. Livrăm usturoi pentru fabrici de mezeluri, fabrici de conserve, de sosuri, dar și pentru restaurante și distribuție în HoReCa.

Usturoiul curățat ajută în special fabricile mari care folosesc cantități industriale și care trebuie să îl proceseze în alte alimente, dar și restaurantele sau hotelurile care folosesc cantități de cateva kg până la zeci de kilograme. Prin achiziția de usturoi gata curățat salvați timp și munca angajaților. În plus, usturoiul gata curățat nu mai prezintă pierderi - ceea ce primiți este doar pulpa de usturoi, fără coji, grăunți uscați, rădăcini, gât sau frunze. De obicei 750 grame de usturoi curățat de coajă înlocuiesc în preparate 1000 grame de usturoi căpățână.

Descarcă de aici o fișă de prezentare a usturoiului curățat

Avantajele usturoiului curatat (decorticat)

Ambalarea usturoiului curățat

Folosim până acum ambalarea usturoiului in pungi si saci de polietilenă. Iată mai jos câteva modalități de ambalare folosite acum:

Prețuri pentru usturoiul depelat

Prețurile pentru cantități mari sau livrări periodice sunt negociabile, de asemenea prețurile diferă și în funcție de modalitatea de transport. Pentru a afla prețul cel mai mic pentru usturoiul pe care îl doriți și pentru a putea primi cea mai bună ofertă pentru nevoile dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați.

Vrei să te ținem la curent cu acest produs? Abonează-te la newsletterul nostru:

Email
 
Telefon
 
Localitate
 
 


Urmărește-ne și pe Facebook: facebook.com/FermaDinPoiana

Imagini cu usturoiul curățat

(click pe imagine pentru mărire)